برگزاری جشن روز دانشجو در دانشگاه پیام نور واحد الوند:

به مناسبت بزرگداشت روز دانشجو امور فرهنگی دانشگاه پیام نور واحد الوند به همت بسیج برادران (آقای فرهنگیان) اقدام به برگزاری مراسمی در روز دوشنبه 1398/09/18 با این مناسبت نمودند.

این مراسم با حضور و سخنرانی ارزشمند دکتر رسولی شربیانی ریاست محترم دانشگاه پیام نور استان قزوین،دکتر ترابی ریاست محترم حراست دانشگاه پیام نور استان ، مسئولان محترم فرهنگی و روابط عمومی استان، و با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین حسینی رئیس محترم شورای تبلیغات اسلامی شهرستان البرز و جناب آقای واعظی فرد بازپرس محترم دادستان و اساتید و کارکنان دانشگاه وحضور پرشور دانشجویان برگزار گردید.

در این مراسم پس از قرائت قرآن و پخش سرود ملی دکتر قیاسی ریاست دانشگاه پیام نور واحد الوند ضمن خیر مقدم به میهمانان و تبریک روز دانشجو، تاکید بر داشتن اعتماد به نفس ،دانشجویان را تشویق به کارآفرینی و راه اندازی کسب و کارهای هرچند کوچک همزمان با تحصیل در دانشگاه نمودند.

در ادامه به نفرات برتر علمی دانشگاه جوایزی اهدا گردید و با پخش موسیقی زنده و مسابقه و پذیرایی مراسم به پایان رسید.